Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Persil folyékony mosószer, a megbízható barát

Közel két évtizede vezetek önálló háztartást, és ez alatt a hosszú időszak alatt több változást is megéltem a mosószerek terén. Kezdetben emlékeim szerint a por állagú termékek voltak elérhetőek, mindenki azokat használta, nem is merült fel bennünk az igény másra, jó nagy zsákokban vettük és cipeltük haza a mosóport, aztán mérőpoharakkal adagoltuk a mosásainkhoz.

Tovább

Sávroló: a modern és kényelmes megoldás kedvelőinek

Egy napfényes otthon nagyon kellemes hangulatot áraszt, ám vannak napok vagy pillanatok, amikor az árnyékos, sötétebb megoldások kerülnek előtérbe.

Tovább

Milyen környezetben mutat jól a galléros póló? ​​​​​​​

Van, aki szereti és vannak, akik utálják: egy meglehetősen megosztó ruhadarab a galléros póló. Sok férfi kifejezetten ellenszenvesnek tartja ezt a viseletet és vagy inkább a sima pólók mellett döntenek, vagy felvesznek egy inget, azonban ezt az átmeneti megoldást taszítónak vélik.

Tovább

Műanyag ablak – az eddigi életem egyik legnagyobb meglepetése​​​​​​​

Amikor építkezésbe kezdtünk, úgy gondoltam, hogy minden döntést könnyen meghozunk majd. Miután a "szakik" kérdéseket tettek fel arról, mit szeretnénk az egyes munkafázisokban, mindig gyors "kupaktanácsot" tartottunk a Férjemmel, és hamar választ adtunk.

Tovább

Mit jelent a szerver hoszting?

Sokféle hoszting szolgáltatás létezik az informatika világában, a szerver hoszting ezek egyik fajtája. Nem mindenki informatikai guru, ezért egyáltalán nem jön kisujjból a definíció a szerver hoszting hallatán, ezért érdemes kitisztázni magát a fogalmat.

Tovább

hirmuhely

blogavatar

Érdekes cikkek és új hírek kollekciója, amellyel minden olvasni szerető ember számára nagyszerű élményt óhajtunk biztosítani.